Ski Idrettspark

I Ski idrettspark har vi kunstgressbaner, gressbaner, friidrettsbane, tennishall, utendørs tennisbaner, ishall, håndballhaller og klubbhus.

Gateadresse: Ski idrettspark, Idrettsveien 35B, 1400 Ski

Banekart 2014

Hinderløype
En hinderløype er satt opp av Ski IL Alliansen, som kan benyttes av alle som har lyst til enhver tid. Hinderløypa ligger i Skorhaugåsen

Klubbhus
Klubbhuset ligger i Ski Idrettspark. Huset eies av Ski kommune, men driftes og benyttes av idrettslaget. Her finner du praktisk info om klubbhuset inkl. utleieinfo.

Ski Alliansehall
Ski Alliansehall er bygs i sammenheng med Skihallen. Alliansehallen eies og driftes av Ski Alliansehall AS som er er et selskap heleid av Ski IL Alliansen. Ski Alliansehall består av:

 • To håndballbaner
 • En stor klatrevegg og to mindre buldrevegger
 • En dansesal
 • Et klasserom/møterom
 • Garderobefasiliteter
 • Kafeteria

I tillegg har Ski IL håndball og Ski Alliansehall AS kontorer her. For utleiemuligheter kontakt Kari Norum: kari@skiidrettspark.no

Skihallen
Skihallen eies av Ski Kommune, men driftes av Ski Alliansehall AS som er et driftsselskap heleid av Ski IL Alliansen.
Skihallen består av 1 håndballbane, 1 treningslabb og garderobefasiliteter. En del av fasilitetene til Ski Alliansehall som for eksempel kafeteria og møterom benyttes også av Skihallens leietakere. For utleiemuligheter ta kontakt med dagligleder i Ski Alliansehall AS, Kari Norum på e-post: kari@skiidrettspark.no

Fotballbaner

 • Ski stadion (105 x 65): Banen har ikke lys, men tribuner. Gressbane som primært benyttes av Follo FK. Banen og området rundt benyttes også av Ski IL Friidrett.
 • Ski gress (100 x 60): Banen har ikke lys eller tribuner. Gressbane som primært benyttes til trening for Ski Fotball.
 • Ski kunstgress 1 (100 x 56): Banen har lys og tribuner. Dette er tidligere Ski grus som i 2013 ble lagt om til kunstgressbane. Banen benyttes til trening og kamper. På Ski kunstgress 1 finner du også 7er-banene som kalles A og B og 5er-banene som kalles C, D, E og F.
 • Ski kunstgress 2 (100 x 64): Banen har lys og tribuner. Dette er den eldste kunstgressbanen (byggeår 2006, rehabilitert i 2013). Kunstgressbanen har undervarme og holdes vinteråpen. Banen benyttes til trening og kamper. 7er- og 5er-baner som for Ski kunstgress 1.
 • Ski kunstgress 5er (45 x 23): Banen har lys og tribuner. Dette er tidligere Ski lille grus som i 2013 ble lagt om til kunstgressbane. Banen benyttes primært til 5er-kamper, kan brukes til trening ved ledig tid. 
 • Ballbinge (26 x 18): Bingen har lys. Benyttes til uorganisert aktivitet. Bingen ligger ved siden av Skihallen, rett nedenfor Ski stadion.

Ski Ishall
Ski Ishall eies av Ski Kommune, men driftes av Ski IL Ishockey. Ishallen består av en ishockeybane, kafeteria, møterom og garderobefasiliteter.
For bestilling av istider, se info på nettsiden: Ski IL Ishockey

Friidrettsarena, Ski stadion
Tartandekke med muligheter til å gjennomføre friidrettsøvelser som stav, spyd, lengde, kule, og høyde.

Ski Tennishall
Ski IL Tennis har en innendørs tennishall direkte i tilknytning til utendørsbanene.
Når man blir medlem i klubben får man utlevert en nøkkelbrikke som går både til hovedporten til uteanlegget og til inngangsdøren til hallen. Spill på utebanene er gratis for medlemmer. For å spille i hallen må man være medlem og betale hall-leie.

For mer informasjon angående utleietimer se deres hjemmesider: ski-tennis.net. 

En tanke om “Ski Idrettspark

 1. Tilbaketråkk: 20 turnere fra Ski deltar på årets turnleir i Froland denne uken! | Ski IL Turn

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s