Hvilken tomt bør man velge til ny videregående skole?

Tomt til ny videregående skoleSki kommune er i stor utvikling. I disse dager skal det avgjøres hvor den nye videregående skolen i Ski skal ligge. Akershus fylkeskommune har bedt Ski kommune om å utrede to forslag til lokalisering av ny skole. Det ene forslaget er en ny videregående skole i Sentrum ved siden av Ski rådhus. Det andre forslaget er i idrettsparken.

Ski IL Alliansen arbeider for å få den nye videregående skolen til Ski Idrettspark. Dessverre ser det ut som om Rådmannen og de fleste politikere har bestemt seg for tomta i Ski Sentrum. Saken skal opp i kommunestyret 11. mai. Vi trenger engasjement rundt denne saken. Vi mener den beste lokaliseringen for en ny videregående skole er i Idrettsparken. Følg med og engasjer dere. Send det til venner og kjente. Dette er en viktig sak for barn og unges fremtid i Ski.

Fra dagens ØB:

Nå må politikerne velge tomt til nye Ski Videregående Skole

 

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s